Sizlere en kaliteli ve dayanıklı ürünleri sunarak, çocuklar için güvenli ve eğlenceli alanlar inşa ediyoruz. İhtiyaçlarınıza en uygun çözümler için bize ulaşın, birlikte harika projelere imza atalım!
Oyun parklarımız, çocukların hem eğlenip hem de gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde üretiliyor. Dayanıklı, estetik ve her yaş grubuna uygun park çözümlerimizle, çocukların hayal dünyasını gerçeğe dönüştürüyoruz.
Manisa Çocuk Parkları
İmar uygulaması yapılacak yer hakkında detaylı bilgiler veren plan veya haritaya imar planı denir. Yeşil alanlar, parklar, çocuk bahçeleri, oyun alanları, piknik ve eğlence alanları, spor alanları, stadyum ve ibadet alanları imar planında sosyal tesis alanı olarak geçer. Uygulama imar planı, imar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, yoğunluklarını ve düzenini, yolları ve uygulamayı etkileyen bilgileri detaylarıyla birlikte gösterir. Kadastro durumu da işlenmiştir. Yeşil alanlar; toplumun faydalanması için yapılmış dinlenme, gezinti, piknik, eğlence ve kıyı alanları, çocuk bahçesi, çocuk parkları Manisa, spor aleti alanları gibi alanların toplamıdır. Metropol ölçekli botanik, fuar, hayvan bahçeleri ile bölgesel parklar yeşil alanların içinde sayılır. Spor ve oyun alanları; stadyum projesi içerisinde açık ve kapalı otopark, büfe, lokanta gibi ihtiyaçları da karşılayan ticari üniteleri barındırır. Sosyal ve kültürel tesis alanı; sergi salonu, müze, sinema, tiyatro, kütüphane, kreş, anaokulu, kurs, yurt, çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, bakım evleri, sığınma evleri, rehabilitasyon merkezi gibi yerleri kapsamaktadır.
Çocuk, oyun ve şehir dendiğinde akla sadece parklar geliyor. Oysa tüm kent mekanlarının çocuklara göre tasarlanması, onların algılama ve kullanımlarına açık olmasının sağlanması gerekir. Çocuklar için sadece oyun parkı alanları değil Manisa çocuklar için spor aletleri alanları, sergi alanları, tarihi yapılar, bilgilendirici oyuncaklar, genel kültür geliştirici oyun düzenekleri de kurulmalıdır. Çocuk ve şehir ilişkisini sadece çocuk parkları üzerinden kurgulamak; onların müzeler başta olmak üzere şehir mekanlarından etkileşim ve öğrenme süreçlerini olumsuz etkilemektedir. Bu da çocukların zihinsel gelişimini olumsuz etkileyerek çocuğun sadece bedensel gelişimine destek vermektedir. Okulların, sokakların ve parkların, çocukların bedensel ve ruhsal sağlığını tehdit etmeyecek şekilde, her yaştan çocuğun ve engelli çocukların erişimi düşünülerek tasarlanması gerekiyor.
Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gördes, Kırkağaç, Kula, Merkez, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Selendi, Soma, Turgutlu, Ahmetli, Gölmarmara, Köprübaşı bölgelerinde hizmet vermekteyiz.
Bu site çerezler kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz.
Daha fazlası